نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد جزئیات اجرای بازنشستگی مادران شاغل با ۲۰ سال سابقه جزئیات مرحله جدید ارائه سبد غذایی به مادران باردار و دارای شیرخوار / افزایش اعتبار رفع سوء تغذیه کودکان شناسایی ۴۱ هزار مبتلا به اچ‌آی‌وی در ایران / درمان ایدز در ایران رایگان است؟ ورود سامانه بارشی به کشور؛ آغاز بارش باران و برف در ۱۹ استان/ برف ارتفاعات این مناطق را سفیدپوش کرد سلطان چک‌های بلامحل در ایران به دام افتاد جزئیات طرح جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده خبر خوش برای بازنشستگان / جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان چاقوکشی راننده اتوبوس برای مسافران هجده شهر در وضعیت قرمز

جزییات آخرین پرواز تهران-لندن با وجود تعلیق

با وجود اینکه پروازهای ایران به مقصد انگلیس به دلیل شیوع کرونای جدید انگلیسی به دستور وزارت بهداشت تعلیق شده است، معاون هوانوردی و امور بین‌الملل سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد که آخرین پرواز به مقصد این کشور فردا سه‌شنبه آن هم به صورت یکطرفه انجام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۲ - ۰۱ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 21
کد خبر: ۷۱۲۵۶

به گزارش راهبرد معاصر،  بامداد امروز خبری منتشر شد مبنی بر اینکه وزرت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پروازهای ایران –انگلیس را لغو کرد. شهرام آدم نژاد - معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی - در این باره گفت: با توجه به شرایط پیش‌آمده جدید در ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در انگلستان، به تشخیص وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با هدف جلوگیری از انتقال بیماری و تلاش برای حفظ سلامت مردم پروازهای بین تهران و مقاصد کشور انگلستان به مدت دو هفته تعلیق می‌شود.

 

این در حالی است که به نظر می‌رسد پروازهای خارجی به مقصد انگلیس لغو نشده است و فردا پروازی در پیش خواهیم داشت. ابولقاسم جلالی – معاون هوانوردی و امور بین‌الملل سازمان هواپیمایی کشوری – در این باره به ایسنا گفت: آخرین پرواز شرکت هواپیمایی ایران ایر فردا سه‌‎شنبه (دوم دی ماه) به مقصد لندن انجام می‌شود که البته این پرواز تنها مسافرانی را که از تهران قصد دارند به لندن بروند، می‌برد و برای بازگشت به صورت خالی بر می‌گردد.

 

وی افزود: البته کروی پروازی ایرانی نیز که حدود ۱۴ نفر هستند در لندن سوار بر این هواپیما شده و پس از این پرواز دیگری به انگلستان انجام نخواهد شد تا ببینیم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ستاد ملی مقابله با کرونا چه می‌گوید.

 

معاون هوانوردی و امور بین‌الملل سازمان هواپیمایی کشوری ادامه داد: مسلما سلامت مردم برای مسئولان و شرکت‌های هواپیمایی در درجه نخست اهمیت قرار دارد و به همین سبب پس از این پرواز دیگر پروازی به مقصد انگلستان انجام نخواهد شد و منتظریم تا ببینیم ستاد ملی مقابله با کرونا و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی چه تصمیمی در ادامه خواهد گرفت./ ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار